• Beschrijving

Hier een paar foto's van de Verf afdeling, de Behangboek tafel van 9 meter en de 11 meter kasten vol mooie kussens.

KLIK OP DE FOTO

De rekken in onze verf afdeling hebben we zo smal mogelijk gemaakt, zodat we meer plaats krijgen voor kleur in plaats van verfpotten, we zijn een decoratie winkel en geen Doe het zelf winkel.

De voorgekauwde kleuren van Levis zijn dus verdwenen bij ons, wij maken uw kleur.

Voor vaste kleuren schakelen we over naar het merk Finess, deze verf is ideaal voor de prijsbewuste klant die zich wel kan vinden in vaste kleuren en waar vooral de prijs het meest doorslaggevend is, ook gaan we Finess op de verfmengmachine aanmaken.

We hebben ons Prof merk Trimetal volledig anders en professioneler gepresenteerd, met info en kleuren, ook de top van Levis namelijk Artitude is uitgebreid met een nieuwe kleurmuur van 4 meter.

We zijn een huisje in onze winkel aan het bouwen, met 7 ramen die we aan beide kanten kunnen aankleden, binnenkort dus volop beleving op gebied van raamdecoratie, daarna pakken we de technische kant van de raamdecoratie aan, vb.: een rolgordijn presenteren is oké maar er bestaan zoveel aanpassingen aan een rolgordijnen die we jullie allemaal willen presenteren zodat jullie de juiste beslissing kunnen nemen