RAAMDECORATIE

Het venster naar de wereld om u heen.

 

Onze raam service

ADVIES

In de winkel en thuis helpen wij u met de juiste keuze tussen alle mogelijke raamdecoratie voor u en uw woning.

OPMETEN

Dit doen we *GRATIS!

En het thuis advies krijg je er bij!

*in OVL en WVL

OFFERTE

Ook deze is gratis en vrijblijvend, ook dan is alles nog bespreekbaar voor veranderingen.

PLAATSING

Doen we natuurlijk ook indien u dit wilt, deze plaatsing prijs staat apart op de offerte.

.

GARANTIE

Tijdens de fabrieksgarantie zorgen wij voor gratis service, herstelling, vervoer.........

NA SERVICE

Ook na de garantie helpen wij u zo vlug mogelijk een gunstige oplossing aan te bieden, mocht u dit nodig hebben.

Overgordijnen

Hier heb je de keuze uit duizenden gordijnstoffen, van transparant tot verduisterende, van egaal tot de felste kleurige bloemen, van fluweel glans tot robuust geweven, dan moet je nog de soort afwerking en ophanging kiezen, wij helpen u graag met deze keuze. 

Vouwgordijnen

Heb je het graag iets strakker maar toch met de warmte van overgordijnen, ga dan voor vouwgordijnen u kiest welke uitvoering u verlangd en wij zorgen voor de beste afwerking.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen of Japanse wanden, kunnen geconfectioneerd worden in gordijnstof met buisjes zoals een vouwgordijn, maar als je het strakker wilt dan kunnen we deze maken in alle stoffen van de rolgordijnen, ook met uw eigen bedrukking zoals een foto, logo,..........

Rolgordijnen

Het klassieke glasgordijn wordt meer en meer vervangen door rolgordijnen en dit vooral in screen stoffen die het licht filteren en het onderhoud vereenvoudigen.

Duo-roll

Een rolgordijn maar wat voor één, waar je bij een gewoon rolgordijn moet kiezen tussen transparant of licht doorlatend, heb je bij Duo-roll alles in één door te werken met strepenstof die elkaar horizontaal overlappen.

Plissé

 Voor moeilijke vormen is dit de ideale raamdecoratie maar ook voor gewone ramen kan je een plissé gebruiken en dan vooral met  de Duette stof deze heeft als voordeel dat ze een zeer hoogwaardige ontwikkeling heeft aangezien wetenschappelijk kan aangetoond worden dat dit de meest energiebesparende vorm van raamdecoratie is.

Horizontale jaloezieën hout

Houten horizontale jaloezieën zijn trendy en  stralen de warmte van het hout door naar uw interieur  en je kan de sfeer "on the fly" doen veranderen door met de lichtinval tijdens het kantelen te spelen,

Horizontale jaloezieën aluminium

Horizontale aluminium jaloezieën zin net iets strakker dan de houten  jaloezieën en gaan ook breder en hoger omdat ze lichter van materiaal zijn.

Verticale jaloezieën

Zowel op kantoor als in een huiselijke omgeving bewijst dit product zijn functionaliteit. 

Shutters hout

Ideale zonwering om licht en privacy te regelen. Dat zijn shutters, ons paradepaardje, ofwel binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen. U kunt ze kantelen, wegklappen en zelfs openen. Bijzonder functionele, stijlvolle én tijdloze raambekleding. En een passend pronkstuk bij elk raam en interieur.