Bezoek onze slaapafdeling op het 1ste verdiep eens, daar vindt je alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust.

Ons volledig gamma komt van Belgische fabrikanten en wij verkopen deze aan meer dan zachte prijzen, we hebben dus voor ieders budget het juiste slaapcomfort.


ONZE SLAAPAFDELING IS MOMENTEEL NIET UP TO DATE (niet de laatste Box-springs)

We willen eerst de benedenverdieping afwerken, maar dit wil niet zeggen dat we u geen mooie boxspring of matras kunnen verkopen, we verdelen alles van REVOR en JARITEX en dit zoals altijd met een goede korting!

 

Boxspring

Een boxspring is niet meer dan een houten kader met veren waardoor je geen bed meer nodig hebt want dit is uw bed, maar deze veren kunnen u de perfecte nachtrust geven.

Lattenbodems

Nog altijd de beste optie om in uw bed te gebruiken,

Matrassen

Hier moet je opletten om geen kat in een zak te kopen, de prijs van matrassen kan serieus verschillen voor bijna identiek dezelfde matras, je koopt dus beter niet op merk, maar vergelijk wat er in zit.


We hebben veel matrassen op voorraad en wilt u een andere op bestelling dan worden we wekelijks beleverd door de fabrikant.

Hoofdkussens

Voor ons is het beste hoofdkussen het gene waar je deze nacht goed op hebt geslapen, maak dat je meer of één hoofdkussen hebt dan kun je dit verwisselen volgens je

Dekbedden

Dik of dun, enkel of dubbel, synthetisch of dons, bekijk onze collectie.

Dekbedovertrekken

In alle maten en kleuren.

Matrasbeschermers

Bescherm de tijk van uw kostbare matras, door een matrasbeschermer die je gemakkelijk kan aanbrengen en verwijderen om te reiningen.