uw verfwinkel met advies

welk kleur?

klik op de link boven om de meest gebruikte kleurkaarten online te zien.

Hieronder een opsomming van alle merken die wij verdelen, van exclusief tot budget, voor iedere verfklus het passend antwoord.

ATELIER by Levis

DE BESTE VERF!

Exclusief is één ding maar dan nog ook een van de beste verven op de hedendaagse markt is een ander, ATELIER is het topmerk van LEVIS en is enkel bij de betere decoratiezaak verkrijgbaar, ook super mooie en trendy kleuren exclusief voor ATELIER verf.

Wat is er beter aan deze verf, deze verf wordt gemaakt door Akzo Nobel dit is de fabrikant van Levis, Trimetal, Sikkens, Herbol, Xyladecor, enz........ waarvan de Atelier verf hun beste verf is van al hun merken, op gebied van kwaliteit en waarvan de prijs niet duurder is dan hun prof merken, maar wel veel sterker en gemakkelijker te schilderen dan de prof verven, niet twijfelen, als je kwaliteit wilt dan ga je voor Atelier!

Nu al in onze winkel bekijk het gamma via onderstaande levis website link.

TRIMETAL

Voor elke job het juiste product

Als professioneel merk neemt Trimetal een bijzondere plaats in op de verfmarkt voor consumenten. Sommige doe-het-zelvers kiezen bewust voor de producten van de vakman omdat ze het allerbeste resultaat nastreven.

  • verfrissende ideeën op het gebied van kleur en decoratie
  • grondig en deskundig advies over elke stap
  • de laatste verfmengtechnologie met duizenden kleuren
  • een uitgebreid en degelijk assortiment van werkmateriaal 
TRIMETAL

Finess

Het verfmerk voor de kritische, prijsbewuste gebruiker. Een uitgebreid assortiment van muurverven, lakken, beitsen en speciale producten met uitstekende verwerkingseigenschappen voor een zeer scherpe prijs. Voor praktisch alle toepassingen heeft Finess het juiste product!