gratis* PROFESSIONEEL kleuradvies aan huis!!

*zie voorwaarden onderaan, wij doen het samen! Opgelet enkel voor Oost- en West-vlaanderen en voor onze klanten, toekomstige klanten van ALTRA.

Onze professionele kleuradviseur staat voor je klaar.

Via Levis hebben we beschikking over een ervaren kleurexperte ze komt graag aan huis op afspraak en samen met jullie bekijkt ze alle aspecten van je interieur. Want naast jouw persoonlijke smaak zijn er nog tal van zaken belangrijk in de kleurkeuze voor jouw huis.

 

 

 

Kleuradvies op maat van je interieur

Welk meubilair heb je? Hoe is de lichtinval in je woning? Hoe wordt de ruimte gebruikt? Welke sfeer wil je? Welke stijl vind je mooi? Welke kleurencombinaties zie je zitten? Dit zijn vragen die de kleuradviseur allemaal bespreekt in het kleuradvies op maat. Samen observeren jullie de ruimtes, houden rekening met alle aanwezige decoratie-elementen en praten over je persoonlijke smaak en verwachtingen.

 

De juiste tools voor kleuradvies

Onze kleuradviseur brengt een hele koffer met kleurechte stalen en kleurenwaaiers mee die alle Levis kleuren bevat. Ze maakt een persoonlijk en overzichtelijk kleurenplan met de juiste kleurstalen en kleurnamen per muur. Je krijgt deze gekozen kleuren mooi gepresenteerd in een mapje, met een waardebon voor de aankoop van verf erbovenop. Daarna kan je aan de slag.

*Wat kost kleuradvies aan huis?

Normaal kost het €90,- en dit zowel voor één kamer of uw volledige woning, waanzinnig laag van prijs voor een professioneel advies, maar daar stopt het niet, want van Levis krijg je dan een waardebon van €50,- die je bij een minimum aankoop van €300,- Levis of levis ATELIER verf van hun mag terugvorderen, maar dan komen wij, ook van ons ALTRA DECOR krijg je een waardebon van €40,- die je direct mag afgeven als je voor €200,- Levis ATELIER verf meer koopt, dus bij een minimum netto aankoop van €500,- *Levis ATELIER verf is uw professioneel advies aan huis volledig terugbetaald, als dat geen service is, ALTRA WAARDEBON is enkel geldig op LEVIS ATELIER.

volledig gratis* dus!!

*Volledig gratis bij aankoop van netto €500,- Levis Atelier verf of  €40,- indien u voor minimaal €300,- netto Levis verf koopt of nog altijd waanzinnig laag geprijsd €90,- voor kleur advies  aan huis zonder dat u iets aankoopt.

Hoe gaan we te werk en wat moet u doen!

Uw kleuradvies aanvragen.

Stuur ons een mail met al uw gegevens en voor welke ruimtes u kleuradvies nodig heeft en u wordt opgebeld na max.48h.

Afspraak vastleggen.

 

Samen met de Levis kleur adviseur legt u een datum en uur vast.

Vergoeding.

U moet €90,- cash geven aan de kleuradviseur en u krijgt daarvoor €90,- *waardebonnen terug, voorwaarden te lezen hier boven of op de bonnen.

Voorbereiden.

Bereidt u voor, er komen bij u thuis nieuwe meubels of *gordijnen of *laminaat of plafonds maar dit is er nog niet, maak dat u stalen thuis heeft.         *(denk aan ons )

Na het bezoek.

Bereken per ruimte en per kleur/product hoeveel m² er geschilderd moet worden, vergeet je deuren en ramen niet in vermindering te brengen.

Tijd om te verven!

Kom samen met uw kleurenmap, uw opmetingen en uw waardebonnen naar ALTRA DECOR en wij helpen u verder.

Maak een afspraak aan huis.

Klik op de roze brief link hierboven en geef uw volledig adres en gsm nummer en vermeld tevens voor welke ruimtes u graag kleuradvies zou ontvangen, alvast bedankt en succes!