15% *KORTING

Vandaan en waarschijnlijk ook morgen!

*Op bijna het volledige Levis verf gamma op voorraad geven we u vandaag en waarschijnlijk ook morgen 15% korting, dus zolang je dit kan lezen op onze website heb je vandaag en morgen 15% korting, geen 25% of 30% of nog zotter voor één of twee dagen om het dan terug de volle pot te verkopen, maar een vaste en constante waarde van 15% korting en dit bovenop onze service die je niet terug vindt in een keten of grote doe-het-zelf.

De gekende ketens en DHZ winkels geven kortingen tot rond de 30% voor 1dag of een weekend een paar keer per jaar, het moet dan lukken dat je net verf nodig hebt tijdens deze acties en het moet dan ook nog eens op de producten zijn die jij nodig hebt, dan pas doe je een goede deal.

Voor de rest van het jaar (300dagen) betaal je de volle pot, wij geven u 15% korting het ganse jaar door, dan betaal je een meer dan eerlijke prijs en weet je zeker dat je nooit de volle pot betaald.

Tevens is in onze verfafdeling het aanbod veel ruimer en hebben we meer kennis van producten en kleur, dit is met geen enkele korting te betalen!

*Op welke Levis verf geven we dan geen korting, namelijk op de beste verf van onze winkel voor particulieren, namelijk Atelier van Levis, ook alle verf testers en wat specials van Levis die reeds heel laag geprijsd zijn, maar deze volgen wij zelfs niet omdat deze verf meer voor te bricoleren is geschikt.